Pe Foc

Totul pentru seminee intr-un singur catalog

Asa cum ne-am si intitulat firma, prezentam o gama uriasa de produse ce au legatura focul. Si ne referim la toata gama de produse din catalogul termicelor, indiferent ca este vorba de foc pentru incalzire sau de flacara doar pentru design.

 

De asemenea, indifierent ca e vorba de focul obtinut din arderea lemnelor, a gazului, a bioetanolului, a peletilor sau a imitatiei acestuia pe baza de energie electrica, noi iti oferim gama completa de produse din domeniu. Aceste produse se refera, in principal, la seminee si tot ce tine de domeniul semineelor.

 

 

Totodata, complet inseamna si ca noi oferim solutii de incalzire si de design atat pentru cei care stau la casa,  cat si pentru cei care locuiesc la bloc, in zona rezidentiala sau zona centrala cu restrictii arhitecturale. Tot ceea ce e nevoie pentru toate tipurile de locuinte. Sau, pe scurt, totul despre seminee!

 

Astfel in oferta noastra de catalog al produselor vei putea gasi urmatoarele categorii:

 

Focare de seminee: o gama completa ce cuprinde:

 

-focare fonta-  sunt focarele clasice, asa cum le cunoaste oricine, fiind gasite in cele mai mult locuinte ale detinatorilor casnici din Romania, reprezentand o solutie trainica si accesibila.

 

    

 

-focare samota- sunt modelele din otel captusite la interior cu samota, ceea ce le ofera o eficienta calorica mai mare, fiind usor de curatat si intretinut. Aceste focare le puteti gasi in variante standard sau cu 2, 3 laturi de sticla, cu deschidere normala sau de tip vertical.

 

 

-gama profesionala de focare – sau gama PRO cum ii mai spunem noi, ce cuprinde focare profesioniste, ce prezinta imbunatatiri considerabile aduse pe partea de functionalitate, o atentie deosebita la fiecare detaliu si piulita, oferind un plus de calitate.

 

 

-gama premium Hoxter - este gama de focare de lux (high-end), cu design exclusivist si functionalitate deosebit de ridicata. Detaliile fac diferenta!

 

    

 

  • Astfel, focarele de semineu se impart, in linii mari, in: focare pentru distributie de aer sau acumulare de caldura, focare pentru recuperare sau doar pentru ambianta.

 

Termoseminee: binecunoscutele seminee tip centrala termica. Acestea sunt ideale pentru incalzirea completa a casei (prin racordare la calorifere), prezentand un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare din termostat! Pentru cei care isi doresc un design rustic, avem si sobe de tip termosemineu! Si la aceste produse gama este completa, cuprinzand focare standard, samotate la interior, din gama PRO sau focare premium.

 

    

 

Seminee pe peleti: sunt practice si economice, oferind si ele comoditatea alimentarii mai rare cu combustibil (fata de restul focarelor), dar pastrand ideea si aspectul de „semineu”, cu toate ca functia lor este a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poti incalzi toata casa prin incalzirea apei din calorifere, pastrand eleganta unei atmosfere calde. Sunt trainice si robuste, foarte eficiente din punct de vedere termic! Si sunt dotate cu tehnologie de ultima ora, fiind automatizate prin reglajul care se poate realiza prin WI-FI!

 

    

 

Seminee pe gaz: reprezinta semineele care ofera cel mai inalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire si reglaj al temperaturii din telecomanda, pastrand frumusetea unei flacari adevarate. Pot fi montate si in apartamente sau in locuinte foarte vechi ori care trebuie sa respecte o anumita arhitectura (cum sunt cele din zone de centru istoric din orase), deoarece nu necesita un cos de evacuare a fumului sau alte elemente de tubulatura specifice semineelor clasice.

 

 

Sobe de tip semineu – sunt mai usor de amplasat si mult mai rapid de pus in functiune, fara implicatiile majore de la un semineu. In mod automat, si  costurile sunt mai scazute la montaj, dar avantajul este ca ambianta de semineu se pastreaza, designul lor fiind divers (sobele pot fi: rustice, traditionale, moderne, clasice, elegante, vintage etc.). Asa ca, datorita acestor avantaje, multa lume prefera o soba pe lemne in defavoarea unui semineu datorita aspectului placut si a costurilor scazute. Practic, ai un semineu la tine acasa, de dimensiuni reduse, dar la jumatate de pret!

 

    

        

Seminee decorative: la fel ca si semineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile si usor de utilizat (la buton sau din telecomanda), iar acestea mai au si avantajul pretului, fiind cele mai accesibile tipuri de seminee din punct de vedere financiar. Acestea pot fi seminee electrice sau seminee pe bioetanol (unde flacara este reala), putand fi utilizate atat la interior, cat si in exterior, pe terasa sau in gradina. Designul lor este unul modern, iar aspectul lor deosebit le transforma in niste obiecte de decor ambiental.

 

            

 

Cosuri de fum: cand vine vorba de racordarea sursei termice la un cos de fum, acesta trebuie sa fie neaparat unul profesionist. La noi gama de hornuri este completa, fie ca este vorba de material ceramic, inox, caramida, samota, noi avem produsul perfect pentru amenajarea locuintei tale!

 

    

 

Sisteme de ventilatie (componente ventilatie si grile de aerisire): semineul, da, e frumos sa fie asezat in living sau sufragerie, sa aiba functie estetica, dar sa si incalzeasca spatiul respectiv. Dar, ce te faci daca vrei sa incalzesti mai mult decat doar incaperea unde este amplasat semineul tau? Cu ajutorul componentelor speciale de ventilatie pentru seminee si de directionare a aerului cald din focar, poti incalzi si alte camere ale locuintei sau chiar niveluri intregi (etaj, mansarda etc.) In plus, cu ajutorul modelelor de grile de aerisire (care sunt si foarte aspectuoase), asiguri functionarea corecta a semineului tau.

 

    

  

 

Sisteme de tubulatura si racordaj: pentru racordarea sigura a sobelor si semineelor la cosul de fum, ai nevoie de un sistem de tubulatura semineu complet si potrivit pentru aceasta operatiune. Alege tuburile si burlanele necesare racordarii sursei termice la horn, toate la preturi competitive.

 

 

 

Consumabile seminee: cum orice dispozitiv sau aparat functional foloseste diverse consumabile, asa si un semineu sau o soba are anumite componente care se pot „consuma” in timp. Nicio problema! In catalogul nostru gasesti si astfel de produse: sticla pentru semineu, snur / banda termoresiztenta pentru etansare, placi de vermiculita pentru placarea interioara a focarului, pe care, oricum e bine sa le schimbi din cand in cand.

 

        

 

Accesorii: nu doar produsele principale sunt importante, ci si accesoriile acestora. Cu atat mai mult, cu cat diferenta sta in detalii! Poti alege dintr-o gama variata si complexa de accesorii pentru seminee: ustensile de curatare si intretinere, accesorii de montaj si racordare, aprinzatoare de foc, sisteme si unelte pentru curatarea cosului de fum si alte ustensile si accesorii utile utilizatorilor de termice. Asta ca sa ai totul pentru semineul tau!

 

    

 

Materiale de montaj: nu trebuie neglijata nici importanta materialelor de constructie, cele care pun in opera si conduc la finalizarea operatiunii de a avea un semineu. E important sa nu utilizezi orice fel de materiale, ci unele dedicate acestui domeniu (termic), fie ca vorbim de placi de slicat de calciu, adezivi sau mortare, ori de alte materiale izolatoare termice.

 

    

 

Informatii despre ce materiale sa alegi

 

Pentru ca pachetul sa fie complet, adica sa te bucuri de un semineu trainic si estetic, sfatuim si ca semineul sa fie montat corespunzator, respectand normele nationale si standardele europene in vigoare, astfel incat sa fie o adevarata investitie in locinta ta de care sa va bucurati, tu si familia ta, pe o perioda cat mai mare de timp.

 

Astfel, e vital sa aduci la montajul semineului sau sobei tale meseriasi profesionisti, specializati in domeniu, care investesc constant in ei, in educarea si formarea lor in mod continuu (prin specializari si cursuri anuale in care invata tehnici noi de lucru, directii si tendinte in domeniu), prin care isi imbunatatesc cunostintele tehnice si abilitatile practice, pentru a oferi servicii cat mai calitative.

 

    

 

Suntem mandri de partenerii pe care ii avem in echipa noastra, atat la nivel de companie, cat si la nivel de grup national de colaboratori si meseriasi si ne dorim sa excelem in ceea ce facem pentru ca sa iti oferim, atat teoretic si tehnic, cat si practic, tot ceea ce ai nevoie sa stii despre semineul tau!