Burlane seminee, sobe

Burlane din otel pentru racordarea sigura a sobelor si semineelor la cosul de fum si o montare facila.

Tuburi de evacuare disponibile in diferite diametre si concepute special sa reziste la temperaturi inalte, pentru o constructie ce rezista o viata intreaga!

Burlanele de seminee sunt o componenta extrem de importanta pentru racordarea semineelor si sobelor la cosul de fum al casei. De aceea, ne revine responsabilitatea de a va oferi produse calitative la preturi foarte bune, de la producatori consacrati, cat si consultanta in alegerea produsului.

 

Burlane de calitate inalta pentru seminee si sobe!

Daca doresti sa racordezi un semineu, soba sau centrala pe lemne la cosul de fum si vrei ca elementul de legatura pentru evacuarea gazelor arse să fie de foarte buna calitate – pentru o durata mare de viata – avem solutia ideala, la preturi avantajoase!

Aceste burlane pentru seminee pe care le comercializam au o foarte lunga durata de viata datorita materialului din care sunt fabricate (otel refractar), respectiv grosimea de 2mm, ce reprezinta factorul cel mai important pentru alegerea oricaror burlane de sobe. Acest fapt este garantat de meseriasi din toata Romania, care aleg sa lucreze cu acest tip de burlane de seminee. Motivul? Aceste burlane de sobe prezinta siguranta si durabilitate mare, fiind produse de producatori specializati, in asa fel incat clientul sa nu fie nevoit sa demonteze semineul sau soba, si sa refaca lucrarea ori montarea, datorita unui burlan de semineu care s-a corodat sau s-a deteriorat, datorita temperaturilor mari la care a fost supus pe o durata mare de timp.

Toate aceste burlane de sobe comercializate de firma noastra indeplinesc standarde foarte inalte de calitate chiar daca sunt supuse la temperaturi inalte, avand o durata foarte mare de viata atunci cand sunt folosite pentru racordarea sobelor, semineelor sau centralelor pe lemne.

Garantam faptul ca oferim burlane de seminee de calitate foarte buna, la preturi avantajoase, care pot fi utilizate pentru racordarea semineelor, centralelor sau sobelor, in asa fel incat montarea lor să reprezinte o investitie pe termen lung si nu o cheltuiala. Conform experientei acumulate in ultimii 15 ani in domeniu, va recomandam folosirea materialelor de calitate inalta, in favoarea produselor ieftine si de proasta calitate, pentru ca stim ca doriti ca semineul pe care il construiti sa fie trainic.

La firma noastra gasiti in permanenta pe stoc elemente de legatura pentru cos de fum cu preturi avantajoase, cuprinzand o varietate mare de dimensiuni, intre fi ɸ 130 si ɸ 250, precum si coturi de burlane reglabile, clapete de burlan sau reductii, toate la preturi bune. Livrarea burlanelor la domiciliul dumeavoastra, cat si a altor produse din catalogul nostru se face in termen de 24 - 48 ore lucratoare de la lansarea comenzii. 

Daca doriti sa plasati o comanda de burlane pentru soba, semineu sau centrala, o puteti face pe site-ul nostru, iar noi vom onora comanda in cel mai scurt timp posibil. Daca doriti asistenta in a plasa comanda, contactati-ne si noi va vom ajuta! 
Numar de contact: 0769070263.

 

SUS