Totul incepe in familie...

Povestea noastra incepe acum 18 ani, moment in care am intrat pe piata semineelor din Romania. In urma unei specializari in constructia semineelor din anul 1999 ce a avut loc in  Germania, Ovidiu Prodea  isi incepe activitatea sa practicand aceasta meserie in Romania. Ca urmare in anul 2000 monteaza primul semineu ce functioneaza perfect si astazi. In momentul actual afacerea familiei Prodea a ajuns la a doua generatie, fiind dezvoltata in continuare de cei doi fii ai d-lui Ovidiu si creand o echipa pasionata si profesionista.

                                                      

Dl Ovidiu si primele seminee montate de el in anul 2000, perfect functionabile si astazi

 

Suntem priceputi in domeniul semineelor si dorim sa fim buni in ceea ce facem. Acum ne mandrim cu cei peste 9000 de clienti multumiti in fiecare an, peste 2000 de seminee montate anual realizate de echipele proprii impreuna cu partenerii specializati Pefoc.ro si un stoc mare de peste 50.000 de articole prezentand o gama diversificata.

In toti acesti 18 ani am acumulat o experienta vasta, atat in cunostinte cat si in aplicarea lor in casele oamenilor.

Pentru dezvoltarea departamentului de consultanta si a echipei de specialisti am realizat numeroase specializari in domeniu in tari precum Germania, Cehia, Polonia, toate acestea cu scopul de a putea oferi clientilor nostri servicii cat mai calitative.

          

   

Echipa noastra participand la scolarizari si instruiri in Cehia, Polonia, Germania.

 

Alegand oricare din produsele noastre aveti certitudinea calitatii fiecarui produs pe care il comercializam. Pe langa aspectul deosebit, fiecare produs este verificat si testat cu strictete sa corespunda normelor de siguranta in vigoare.

 

   

Testarea unui semineu pentru functionarea la parametri tehnici ridicati

 

Scopul nostru

In prezent suntem o firma cunoscuta si respectata datorita dezvoltarii dinamice, calitatii si rezistentei produselor.

Inca de la inceput ne-am ghidat dupa principiul calitatii si sigurantei, sa ne diferentiem de concurenta prin preocuparea de a oferi clientilor investitii sigure, eficiente si de durata.

Facem eforturi continue in vederea imbunatatirii produsului finit si implicit a satisfactiei clientului final.

Printre obiectivele noastre principale, se numara:

  1. Sa oferim produse de calitate inalta la preturi accesibile
  2. Sa oferim sisteme complete, eficiente, economice si ecologice in domeniul semineelor
  3. Sa fim cat mai  transparenti cu clientii nostri si sa oferim informatii clare si corecte
  4. Sa diversificam oferta de produse si sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri
  5. Sa livram in cel mai scurt timp posibil materiale clientilor nostri
  6. Sa realizam o atmosfera calda si sa furnizam caldura in locuintele beneficiarilor nostri
  7. Sa sustinem evenimente si initiative socio-culturale in Romania

   

Depozitele noastre stocheaza o oferta variata de produse pentru constructia semineelor pe lemne

 

Parteneriate de incredere

Parteneriatele cu marile companii recunoscute in intreaga lume au ca scop oferirea  garantiei pe o durata cat mai  lunga  pentru semineele realizate de noi.

Atat prin ceea ce noi producem cat si prin produsele partenerilor producatori de incredere din Germania, Cehia si Polonia vrem sa oferim clientilor nostri sisteme complete de incalzire calitative care sa reprezinte o investitie serioasa pe viata.

 

Cu focul nu e de joaca!

Constructia semineelor si a cosurilor de fum implica o responsabilitate foarte mare deoarece siguranta si sanatatea multor familii e in joc. De aceea este foarte important ca acestea sa fie montate corespunzator, in parametri stabiliti de lege la nivel national si european.

Montajul corespunzator al unui semineu implica mai multi parametri tehnici care trebuie respectati cu strictete, de aceea este necesara o echipa specializata.

Punem la dispozitie echipe de montaj instruite, localizate in intreaga tara, ce pot acoperi o gama larga de servicii precum:

- Constructie de semineu pe lemne sau termosemineu in stil modern, rustic sau clasic – de la proiect la executie si finisaj

- Constructie, montaj si racordare cos de fum pentru semineu sau soba

- Montaj soba pe lemne cu racordare la cos de fum

- Montaj sticla si usa de semineu

- Servicii de verificare, intretinere si curatare pentru seminee si cosuri de fum

Serviciul de montaj seminee, sobe sau cosuri de fum este disponibil in toate judetele tarii avand peste 100 de echipe specializate proprii sau partenere in Romania instruite de-a lungul anilor in practicarea acestei meserii. Constructia semineului se realizeaza conform preferintelor clientilor, respectand normele de siguranta si rezistenta, dupa discutii in detaliu si consultanta in alegerea celor mai eficiente si potrivite componente, in functie de tipul de locuinta. 

 

   

Montajul semineelor pe lemne se face cu ajutorul materialelor profesionale pentru a fi siguri de rezistenta acestora pe termen lung

 

Investim in noi

Participarea frecventa la formari profesionale, specializari si conferinte organizate cu tehnicienii, mesterii si colaboratorii din toata tara este de o reala importanta pentru noi; astfel vom a ramane la zi cu toate noutatile aparute in domeniu si vom putea oferi la randul nostru servicii de calitate inalta clientilor.

Este important sa investim mereu in personalul de lucru pentru ca in momentul in care vom intampina dificultati pe teren sa putem oferi solutia optima clientilor nostri, conform principiului ''ce semeni, aceea culegi''.

      

Punem pret pe participarea personalului la workshopuri si conferinte externe si interne, pentru imbunatatirea serviciilor oferite

 

 Produsele noastre

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama cat mai completa care cuprinde toate materialele necesare pentru constructia semineelor cat si accesorii sau consumabile pentru seminee.

PEFOC.RO va ofera:

- Focare traditionale, panoramice, prismatice sau cu dubla deschidere din fonta sau otel refractar, captusite cu samota 

 

- Focare cu apa (termofocare, termocamine) cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire si apa menajera in paralel cu alte surse de incalzire (panouri solare, centrale pe gaz etc.)

 

- Sobe tip semineu din fonta sau de otel cu pereti dubli si posibilitate de racordare atat in partea de sus cat si in partea din spate

 

- Seminee pe bioetanol cu flacara adevarata dar fara fum si fara miros, care nu necesita cos de fum putand  fi montate in orice incapere, chiar si la bloc.

 

- Cosuri de fum profesionale izolate, ceramice sau din inox pentru seminee, centrale sau sobe atat pe combustibil solid cat si lichid sau gazos

 

- Elemente de ventilatie si grile (aerisitoare) pentru evacuarea aerului cald din hota semineelor de o multitudine de culori si dimensiuni, special concepute pentru a rezista la temperaturi inalte

 

- Materiale izolatoare si refractare special concepute pentru constructia carcasei semineelor ce au propietati ecologice si mecanice deosebite pentru o durabilitate mare in timp si cu o mai mare usurinta in utilizare

 

- Materiale consumabile pentru seminee cum ar fi sticla termorezistenta, vermiculita, snur etc.

 

- Accesorii pentru intretinerea semineelor de diferite modele si dimensiuni

 

Serviciul clienti '' Noi facem tot, tu pui pe foc. ''

Pe langa gama uriasa de produse pe care o oferim clientilor nostri, punem accent pe seviciile pe care le oferim.

Suntem oricand la dispozitia clientilor nostri si oferim consultanta gratuita si ajutor in alegerea si comandarea produselor potrivite. Oferim suport permanent pentru produsele noastre si suntem aici pentru tine oricand ai nevoie. Toate solicitarile de servicii vor fi rezolvate in termen de cateva zile. Suportul pentru clienti este oferit direct din fabrica, de catre tehnicienii nostri calificati ce cunosc produsele in detaliu.

Transportul produselor pana la domiciliu este garantat de noi, iar produsele voluminoase (focare, termofocare, sobe, cosuri de fum, seminee pe gaz) beneficiaza de transport gratuit. Asa cum spune si sloganul firmei '' Noi facem tot, tu pui pe foc '', oferim servicii complete de la comercializare, productie, consultanta si transport pana la punerea in opera si montajul efectiv la client.

 

Toate comenzile noastre si livreaza direct la domiciliul clientilor

 

Implicare sociala

Comunitatea in care traim este importanta pentru noi si punem pret pe viitorul copiilor nostri. De aceea incercam sa ne aducem aportul in imbunatatirea mediului in care traim, chiar daca intr-o mica masura. Astfel Pefoc a participat si sustinut evenimente si initiative socio-culturale desfasurate pe teritoriul nostru.

 

      

De curand, firma Pefoc.ro a sponsorizat "Cursa de Ratuste", eveniment caritabil cu scopul strangerii fondurilor necesare pentru modernizarea si dotarea sectiei de prematuri a spitalului. 

 

                              "Noi facem tot, tu pui pe foc!"