Grile Aerisire Seminee

Firma noastra iti ofera modelul ideal si chiar mai mult: calitate la preturi rezonabile, grile aerisitoare metalice, vopsite electrostatic.

Testam pentru tine aceste grile si, dupa expunerea lor la temperaturi ridicate, suntem siguri ca vor functiona la parametrii optimi, pentru ca tu sa stii ca ai achizitionat un produs de calitate!

Grilaje aerisitoare pentru seminee

Cauti grile aerisitoare care sa aduca un plus de design semineului tau?

Avem raspunsul pentru tine: ele evacueaza aerul cald din hota semineului, contribuind la aerisirea dispozitivului. De asemenea, sunt perfecte pentru intrebuintarea lor la sistemele de climatizare si ventilatie.

Dorim sa beneficiezi de servicii complete, de aceea la firma noastra iti oferim consultanta gratuita, fie ca este vorba de modelul grilei de aerisire, aspect sau material. Stim ca ai nevoie de ajutorul specialistilor, deoarece dorim sa fii multumit de alegerea ta! Asa ca ti-am pregatit culori care sa complimenteze camera in care va fi amplasat semineul: avem culori cu aspect vintage, ca cupru, auriu mat, grafit, nuanțe moderne, nichelate sau de inox. Nu am uitat nici culorile clasice, ca negru, alb, crem si pentru gusturile rafinate avem grile suflate in aur. Un plus de personalizare: daca iti doresti ca grilele de aerisire sa aiba steme, modele antice sau scene de vanatoare, trebuie sa vii la noi!

 

Te-ai hotarat asupra modelului de grilaje?

Profesionistii nostri isi aduc aportul la capitolul functionalitatii si te sfatuiesc in ceea ce priveste dimensiunea grilajului, modul in care aceasta trebuie aleasa. Avem informatiile necesare pentru tine, pentru ca grilele de aerisire pe care le achizitionezi sa fie perfecte pentru semineul tau!

 

Mai exact, iata care sunt calculele pe care noi le vom face pentru tine, respectand standardele europene de calitate: un focar de semineu de 10-12kW are nevoie de o suprafata de minimum 700cm2 pentru evacuare. Echipa noastra iti va recomanda ca admisia de aer sa fie de aproximativ 70% din cea a evacuarii, dupa modelul urmator:

  •  10-12kw 800 cm2
  •  12-14kw 900 cm2
  •  14-16kw 1000 cm2
  •  18-20kw 1200 cm2
  •  20-22kw 1300cm2
  •  22-25kw 1400cm2
  •  25-30kw 1600cm2

 

Stim ca te-am convins deja de seriozitatea si experienta noastra, iar la firma noastra practicam servicii complete, pentru ca si tu să fii unul din miile de clienti multumiti! Suntem o companie producatoare de grile de aerisire pentu seminee care include rama de montaj in pretul afisat pe site, venind in ajutorul tau cu inca un detaliu care face diferenta intre noi si competitie.

 

 

Vrem sa fim prompti in livrarea produselor pe care le achizitionezi, de aceea avem un stoc generos de grile de aerisire, asa ca transportul va ajunge la tine in maximum 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii!

 

SUS