Livrare gratuita in toata tara pana la domiciliu!

De ce sa alegi un cos de fum profesional?

Cosul de fum este cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei, de aceea, alegerea ideala este un cos samota invelita in izolatie de vata bazaltica si cosuri de beton. De ce? Datorita duratei de viata lunga si rezistentei ridicate.

Pentru a-ti usura munca, ne-am gandit la cateva criterii pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere:

Lungimea cosului (hornului) trebuie sa fie fie mai mare decat coama casei, pentru evitarea problemelor de functionalitate, cum ar fi racirea fumului. De ce trebuie evitat acest lucru? Pentru ca racirea fumului impiedica functionarea optima a cosului si totodata exista posibilitatea ca fumul sa patrunda in incapere.

Diametrul asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine (in cazul tirajului prea mic) si consumul ridicat de lemne (in cazul tirajului prea mare).

Montarea cosului de fum trebuie realizata de personal calificat si autorizat, de aceea firma noastra reprezinta solutia perfecta! Datorita experientei noastre in domeniu, noi stim cat de importanta este montarea, cat si achizitionarea produsului optim!

O recomandare pentru tine din partea echipei noastre:
Alege un horn sau cos de fum izolat, pentru o functionalitate mai buna, durata de viata mai lunga si pentru a evita probleme legate de condens, tiraj, coroziune.

Pentru ca ne adaptam oricaror preferinte, preturile hoarnelor si produselor noastre sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru.

Apeleaza la noi cu incredere si vei gasi produsele ideale pentru locuinta ta!

SUS