Pe Foc

Ia-ti semineul sau soba in 6 rate egale fara dobanda! Cu Cardul Star BT!

Acum ai posibilitatea sa iti iei semineul, soba pe lemne sau gratarul profesional pentru gradina, in 6 rate egale fara dobanda, simplu si rapid, cu cardul Star BT, serviciu oferit de Banca Transilvania! Practic ti se pune la dispozitie un credit pana la de 5 ori venitul tau lunar, pe care poti sa il folosesti in achizitii de produse din catalogul PEFOC!

 

 

Cum functioneaza totul?

 

 

Despre plata in rate

 

 

Solicita plata in rate

Pentru a activa ratele fara dobanda solicita in magazinele partenere STAR sa platesti de la un POS BT.

 

 

 

 

Verifica chitanta primita

Vei vedea acolo suma pe care ai platit-o si numarul de rate in care s-a facut plata.

 

 

 

 

 

Banii se blocheaza

Dupa ce faci plata, nu mai ai acces la suma decat dupa ce rambursezi suma utilizata.

 

 

 

Cum urmaresti plata ratelor?

 

Simplu! Folosesti aplicatia BT Pay!

Este primul wallet bancar din Romania; platesti cu telefonul si faci transfer rapid intre cardurile tale. Poti gestiona automat sau manual plata ratelor.

 

Cum primesti puncte STAR?

Chestia faina cu Star BT este ca poti sa acumulezi puncte STAR, pe care sa le folosesti la achizitii viitoare. Sunt un fel de puncte de fidelitate, care se acumuleaza in timp, cu care poti sa platesti mai tarziu produsele dorite. Ca sa beneficiezi de ele, trebuie sa platesti integral cu cardul Star BT atunci cand faci cumparaturi. Apoi, daca comerciantul este partener STAR, primesti pana la 15% din valoarea cumparaturilor sub forma de puncte (singura conditie este sa platesti cu cardul printr-un POS BT. Iar daca comerciantul nu este partener STAR, ai 0,3% din valoarea cumparaturilor in Romania si 0,1% din valoarea cumparaturilor in strainatate, sub forma de puncte STAR.

 

Cum folosesti punctele STAR?

 

 

Punctele pe care le aduni le poti folosi sa cumperi in magazinele partenere, trebuie doar sa anunti inainte de a face plata cu cardul tau de cumparaturi STAR ca doresti sa platesti cu puncte STAR.
Plata prin puncte se face doar printr-un POS al Bancii Transilvania.

 

Cum poti sa verifici cate puncte STAR ai?

BT Pay: descarca-ti gratuit aplicatia pentru smart phone si adauga cardul STAR

Livia de la BT: te ajuta non stop pe Facebook cu informatii despre cardul tau

Suna la Serviciul nostru de Call Center *8028 apelabil din retelele Vodafone, Orange si Telekom

 

Asadar, daca doresti sa cumperi un semineu, o soba, un cos de fum, un gratar profesional de la PEFOC, dar nu ai toti banii disponibili pe moment, poti lua produsul dorit in 6 rate egale fara dobanda, prin intermediul serviciului oferit de Banca Transilvania cu Cardul STAR BT!