Secretele unui Tomahawk Steak bine facut pe un gratar cu smoker

Daca preferi sa consumi carne de vita de cea mai inalta calitate si doresti sa iti surprinzi invitatii cu un steak de vita delicios, nu exista nimic mai impresionant decat un tomahawk steak pregatit cu meticulozitate pe un gratar cu smoker.

 


Carnea de vita Angus - cheia unui gust desavarsit

Pentru un steak cu adevarat deosebit, este esential sa incepi cu o carne de vita de calitate. Piesele selectionate din carne de vita de la Karpaten Premium Angus se remarca prin marmorare bogata si gust inconfundabil. Fiecare piesa este rezultatul unui lant de productie atent monitorizat care asigura calitate si versatilitate, si promite o experienta culinara deosebita.


Prepararea cu atentie a gratarului cu smoker

Pentru a obtine acea aroma subtila de fum si fragezimea perfecta, iti recomandam sa utilizezi un gratar cu smoker. Regleaza temperatura intre 110-135°C si pregateste-te pentru un proces de gatire lent care va aduce laolalta toate aromele si sucurile naturale ale carnii de vita Angus.


Gatirea atenta si timp optim de odihna

Utilizeaza un termometru pentru carne pentru a te asigura ca temperatura de gatire corespunde preferintelor tale. 
Dupa ce ai scos carnea de pe gratar, las-o sa se odihneasca timp de 10-15 minute pentru a asigura redistribuirea uniforma a sucurilor si aromelor carnii de vita.


Carnea de vita Karpaten Premium Angus

Pentru a te bucura de o selectie variata de carne de vita Angus si pentru a transforma orice masa intr-o senzatie culinara, viziteaza acum www.premiumangus.ro. Descopera preturile competitive si gama larga de piese de carne de vita Angus, inclusiv tomahawk, vrabioara, antricot cu os si multe altele.

 


Nu ratati sansa de a crea momente de neuitat la gratar alaturi de cei dragi.

widget