Gust autentic la fiecare gratar cu aschii de fag Weber. Ideale pentru peste si carne de pasare, ofera o aroma blanda si naturala de fum.
Inmoaie aschii de fag Weber in apa timp de 20-30 de minute pentru a obtine o ardere lenta si un fum constant. Dupa inmuiere, scurge-le bine si adauga-le: direct peste jarul incins (la gratarele pe carbune),in cutia de afumare (la gratarele pe gaz sau electrice), in compartimentul pentru aroma (la gratarele pe peleti, daca este prevazut).
Imbunatateste fiecare sesiune de gatit cu aschii de fag Weber, alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota fina de fum natural preparatelor la gratar. Aceste aschii din lemn de fag ofera o aroma echilibrata, usor dulceaga, perfecta pentru peste, pui si alte tipuri de carne delicata. Afumarea cu lemn de fag aduce o prospetime subtila in farfurie, fara sa acopere gustul autentic al ingredientelor.