BEEF MASTER - spectacol culinar cu degustare, la Palatul Brunkenthal Avrig! [4-6 martie 2022]

Spectacol culinar marca Beef Master din nou in jud Sibiu! ????‍???? Binecunoscutul Chef Radu Zănescu a decis sa continue sirul evenimentelor de promovare a gatitului carnii de vita Angus ???? cu “Beef Master”, iar weekendul acesta este momentul perfect!
 
???? Unde? Palatul Brukental Avrig
???? Cand? 4-6 martie 2022
???? Ce? Degustare si show culinar!
 
Evenimentul culinar ce va fi gazduit de Palatul Brukenthal Avrig este unul deosebit, in cadrul caruia gurmanzii si pasionatii de bucatarie vor invata sa gatesca in cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuti maestrii bucatari din Romania - Chef Radu Zarnescu.
 
 

 

Echipa PEFOC va fi si ea prezenta, ca de obicei, iar membri ei vor gati carne de vita autentica pe gratare profesionale apartinand brandurilor internationale: Big Green Egg, OFYR si Weber! ????????
 
 
 
- Cuptorul ceramic Big Green Egg nu mai este o noutate in Romania, pentru ca tot mai multe "oua verzi" apar in gradinile si pe terasele romanilor. Acestia aleg un astfel de gratar tip kamado pentru tehnicile de gatit pe care acesta le ofera! Ceramica interioara a unui Big Green Egg garanteaza gustul desavarsit al carnii sau ale preparatelor de pe grill, eliminand riscul de ardere. Ceea ce pregatesti pe un Big Green Egg este mereu delicios, suculent si deosebit! In plus, pentru fiecare EGG ai garantie pe viata! Deci, este, probabil ultimul gratar ceramic pe care il vei mai cumpara in viata ta!
 
 
 
 
- Vatra pe lemne cu plita OFYR este un dispozitiv de gatit cu totul deosebit, exclusivist si chiar... extravagant! Conceptul pe care vatra OFYR il propune este urmatorul: o gasca de prieteni se intalnesc la cel care un OFYR acasa, in curte, pe terasa ori in gradina, si socializeaza in jurul focului, gatind si distrandu-se impreuna! Placerea e maxima, iar cantitatea de mancare ce poate fi pregatita concomitent pe plita OFYR este enorma!

 

 

 

 
- Gratarele marca WEBER sunt modele profesionale de gatit in aer liber, in gradina, curte, pe balconul apartamentului de la bloc, in terasa inchisa ori la iarba verde sau camping, gama oferita de producator cuprinzand gratare pentru toate gusturile si buzunarele: dispozitive pe gaz, electrice, pe lemne sau pe carbuni. Gratarele Weber se remarca prin calitatea materialelor si prin multitudinea solutiilor oferite. Practic, oricine poate gasi un gratar pe gustul lui accesand colectia de gratare Weber!

 

 

 

In cele trei zile de eveniment (4 – 6 martie 2022), vedeta spectacolului culinar va fi carnea de vita din specia Angus, materia prima fiind pusa la dispozitie de Karpaten Meat (Marpod), grup de firme care este unul dintre cei mai importanti crescatori romani de bovine din rasa Angus si care a acceptat cu bucurie să fie partener al acestui eveniment. Motto-ul grupului pentru productia de carne este: putin grajd si multa pasune. Astfel, de la iarba la carne de vita de calitate, se descrie sistemul complet care acoperă toate etapele de productie: incepe cu pasunatul ecologic si continua cu procesul de crestere si ingrasare a bovinelor ANGUS pana la prelucrarea carnii.
 

 

Rezervări pentru participare la eveniment se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 lei/persoană.
Cei ce vor doar să servească cina, sau pranzul şi nu doresc să participe la curs, nu au nevoie de rezervare, restaurantul din cadrul complexului oferind trei variante: „a la carte”, „all you can eat” şi „all inclusive”

 

 

 

Vino alaturi de noi si bucură-ți simțurile! ???? Scoate familia la un pranz delicios sau la o cina "bine facuta"! ✅

 

Categorii recomandate