Maro / Cupru

Gama variata de grile de culoarea maro/cupru, ce rezista la temperaturi inalte, disponibile in varianta cu sau fara jaluzea. Adauga un plus de design semineului tau!

In aceasta gama sunt incluse modele de grile pentru aerisirea si ventilarea semineului de culoarea cuprului, pe nuante maro si stejar, care fac parte din linia moderna si contemporana a grilajelor cu rama cu sita sau plasa rezistenta. Grilajele sunt confectionate din materiale termorezistente si durabile in timp din punct de vedere mecanic.

Alege o grila moderna cu rama maro, din cupru sau galvanizata, pentru aerisirea dispozitivului termic!

 

 

Grila aerisitoare pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si culoarea cupru / maro care este usor de asortat cu designuri moderne, face ca să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stil. Fiecare grilaj de ventilatie este fabricat din materiale de inalta calitate supuse testelor termice, ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

 

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer, fie din cupru galvanizat pentru o rezistenta mai mare si design modern si deosebit. Fiecare model este fabricat din materiale de inalta calitate, beneficiind de 24 luni de garantie.

 

 

 

SUS