Rustic / Speciale

Grile rustice fabricate din material metalic si vopsite electrostatic in diverse nuante, cu design special. Materiale de calitate pentru rezistenta la temperaturi inalte, alege modelul potrivit semineului tau adaugandu-i un plus de unicitate.

In aceasta gama vei gasi modele de grile aerisire semineu speciale, ideale pentru integrare in constructii de seminee rustice, cu aspect traditional sau taranesc, ori cu diferite motive vanatoresti sau cu design vintage, antichizat, cu inchidere cu usita si plasa din metal sau cu rame. Grilaje metalice variate si speciale, pentru gustul oricui!

Alege o grila speciala sau rustica si decoreaza-ti semineul tau traditional cu gust, oferindu-i si o ventilare buna!

Prevazute cu rame speciale pentru un efect wow.

 

Grila aerisitoare pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si designul rustic sau antichizat, face ca o astfel de grila să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stilul său, dar mai ales stilului vechi, tip vintage. Fiecare grilaj de ventilatie este fabricat din materiale metalice de foarte buna calitate, culoare alama, ceea ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

 

 

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer sau cu inchidere cu usita simpla sau dubla. Fiecare model este fabricat cu atentie ridicata la detalii, beneficiind de 24 luni de garantie.

 

 

 

SUS