Auriu

Adauga un plus de eleganta semineului tau cu grilele aurii, vopsite electrostatic sau suflate cu aur. Construite din materiale de calitate pentru un plus de siguranta si confort.

In aceasta gama vei gasi grile pentru aerisirea si ventilatia semineului dintr-o categorie speciala: modele de grilaje aurite, cu un design unic, elegant si sofisticat, pentru seminee exclusiviste. Grilele sunt cu sita pe rama sau cu jaluzele reglabile, cu lamele orizontale sau cu inchizator pentru reglarea evacuarii aerului cald pe grila, modele simple sau pe colt, parate, rectangulare, slim sau lunguiete, cu elemente decorative, cu masca sau de tip tunel.

Alege o grila aurita mata sau lucioasa pentru semineul tau, iar acesta va functiona perfect si va arata estetic!

 

 

 

Grila aerisitoare pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si culoarea aurie care este usor de asortat cu designuri moderne, face ca să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stil. Fiecare grilaj de ventilatie este fabricat din materiale de inalta calitate supuse testelor termice, ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

 

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer, fie chiar suflate cu aur de 24K, pentru o rezistenta mai mare si design modern si deosebit. Fiecare model este fabricat din materiale de inalta calitate, beneficiind de 24 luni de garantie.

SUS