Grile Albe

Grile de aerisire de culoarea alba, disponibile in diverse forme, potrivite pentru orice decor fiind usor de asortat oricarui tip de semneu. Sunt special concepute pentru evacuarea aerului viciat la sistemele de ventilatie si climatizare.

Gama de grile albe cuprinde tipuri si modele diferite de grilaje pentru aerisirea si ventilarea semineului, cu sau fara rama, pe dimensiuni diferite (mari, medii, mici), in stiluri diferite (clasice, moderne, rustice), in forme diferite (patrate, rectangulare, alungite), cu lamele fixe sau mobile ce se regleaza cu inchizator manual, unele cu plasa de protectie estetica, altele cu jaluzea sau cu vedere tip tunel, simple sau pe colt, care mascheaza hota semineului.

Un semineu bine aerisit si ventilat este un dispozitiv termic functional pe termen lung!

 

Grila aerisitoare pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si culoarea alba care este universala, face ca să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stilul său. Fiecare grilaj de ventilatie este vopsit cu vopsea pulbere in camp electrostatic, ceea ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

 

 

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer. Fiecare model este fabricat din materiale de inalta calitate, beneficiind de 24 luni de garantie.

 

SUS