Grile Crem

Grile de culoarea crem, construite din materiale de calitate, folosite pentru aerisirea semineelor sau a sistemelor de incalzire. Au atat o functie tehnica, cat si un rol estetic in constructia unui semineu la gata, contribuind la designul final al dispozitivului termic.

Gama de grile crem cuprinde tipuri si modele diferite de grilaje pentru aerisirea si ventilarea semineului, cu sau fara rama ventilatie, pe dimensiuni diferite, in stiluri diverse (clasice, moderne, rustice), in forme diferite (patrate, rectangulare, alungite), cu lamele fixe sau mobile ce se regleaza cu inchizator manual, unele cu plasa de protectie estetica, altele cu jaluzea sau cu vedere tip tunel, simple sau pe colt, care mascheaza hota semineului.

Accesorizeaza-ti semineul cu o grila crem: practica, moderna si eleganta!

 

Grila aerisire pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si culoarea crem, foarte cautata in combinatii de design, face ca să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stilul său. Fiecare grilaj de ventilatie este vopsit cu vopsea pulbere in camp electrostatic, ceea ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

 

 

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer. Fiecare model este fabricat din materiale de inalta calitate, beneficiind de 24 luni de garantie.

 

 

SUS