Argintiu / Inox

Grile de aerisire de culoarea argintie sau inox, vopsite electrostatic si rezistente la temperaturi inalte. Sunt dotate cu rame aspectuoase, iar dimensiunea se alege in functie de marimea focarului.

In aceasta gama de produse vei gasi grile cu un design modern si contemporan, fabricate din materiale de inalta calitate, termorezeistente, de culoare argintie sau inox lucios, pentru un aspect deosebit redat constructiei de semineu. Grilajele vin pe diferite dimensiuni, forme, cu sau fara jaluzea, cu sita pe rama sau lamele orizontale fixe, simple sau cu inchizator manual pentru reglarea aerului, modele slim alungite, cu evacuare mare, pe colt, cu masca sau cu evacuare mare.

Fii atent la detalii: alege o grila argintie sau din inox pentru accesorizarea semineului tau si o buna ventilatie!

 

 

Grila aerisitoare pentru semineu este un element de constructie final, elegant al canalelor care distribuie aer cald de la șemineu in incaperi. Aceasta componenta de finish este instalata în perete prin rama de fixare și cleme flexibile de prindere. Această soluție permite asamblarea și demontarea rapidă a acestora, de exemplu pentru curățare.

 

 

 

Stilul clasic și simplu al grilei, precum si culoarea argintie sau clasica din inox care este universala, face ca să se potrivească oricarui decor interior, indiferent de stilul său. Fiecare grilaj de ventilatie este fabricat din materiale de inalta calitate, termorezistente, ceea ce il face rezistent la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate, iar culoarea acestuia rămâne permanentă și neschimbătoare.

Grilele aerisitoare din aceasta gama sunt fie fixe, cu lamele metalice orizontale, fie echipate cu jaluzele mobile încorporate, cu un inchizator (buton) care permite controlul manual al ventilatiei si al fluxului de aer. De asemenea, in aceasta gama vei gasi si grila din inox pentru pardosea/ podea, ideala pentru circulatia aerului de ventilatie. Fiecare model este fabricat din materiale de inalta calitate, beneficiind de 24 luni de garantie

SUS